T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / CEYHAN - Mehmet Orhun Yaylacı Anadolu Lisesi

Kitap Okuma Saati Etkinliğimiz.

 

Kitap okumak; iletişimi güçlendiren, insanlara farklı ufuklar açan ve sayısız birçok faydasıyla insanı zenginleştiren bir etkinliktir. Kitap okumanın önemine binaen öğrencilerimize kitap okumayı teşvik etmek,  kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için, okulumuzda her gün bir saat Kitap Okuma Etkinliği yapmaktayız.

  Kitap okuma saati boyunca öğrencilerimiz, kütüphanemizdeki geniş kitap koleksiyonundan diledikleri kitapları seçebiliyorlar. Öğrencilerimiz, kitap seçimleri konusunda özgür oldukları için, kendilerine uygun kitapları okuyarak okuma alışkanlıklarını pekiştiriyorlar. Okuma süresi boyunca sessiz bir ortamda kitaplarını okuyan öğrencilerimiz, bu etkinlik sayesinde hem okuma becerilerini geliştiriyorlar, hem de kitaplarla bağ kurarak kendilerini geliştiriyorlar.

 

     Kitap okuma saati, öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmek için oldukça faydalı bir uygulama olmaya devam ediyor. Bu uygulamayla, öğrencilerimiz okuma alışkanlıklarını pekiştirerek, öğrenme süreçlerinde daha aktif bir rol oynayabiliyorlar. Biz de okulumuz olarak, öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını desteklemeye devam edeceğiz ve onların öğrenme yolculuklarında yanlarında olacağız. Bu etkinliklerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 14-10-202414-10-202414-10-202414-10-202414-10-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.10.2024 - Güncelleme: 14.10.2024 14:15 - Görüntülenme: 31
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
kitap,